DIGITALNA TEMNICA


DON”T TOUCH MY CAMERA!!!
19.11.2007, 19:45
Zapisano pod: FOTOGRAFIJA, JA VEJŽDA

… ali kot bi v starih časih, ko so omladinci še v zvezke zapisovali svoje frustracije (zdej mamo za te reči internet), zabrusila navdušena pubertetnica: “NE BERI MOJEGA DNEVNIKA“!! Zgodilo se mi je namreč točno to.

Sedim na kavi v Klubu LP, ko se mi pridruži prijatelj fotograf. Ne bodi si ga len seže po moji foto torbi, jo odpre, vzame ven fotlc, in začne fotkat… HALO??!?! Med tem še malo preleti moje fotke, ki so še na kartici, ga ugasne in pospravi nazaj.. HALO??!?

Kako je bil šokiran, ko sem ga sklincal.. kot da se mu zdej pa godi krivica. Nekaj krepkih je padlo, ko sem končno našel pravo primerjavo, s katero sem mu moje ogorčenje želel vsaj malo pojasnit (njemu se je to nameč zdelo čist O.K., ker je hotel sam par fotk nardit, tko za foro): “Dragi prjatu, to je tako, kot da bi jst vzel tvoj dnevnik iz tvojega predala, ga odprl, malo prelistal, nato pa še sam dopisal kakšen stavek, da vidim kako moja pisava izgleda na tvojem listu”.. Kot prvo, nima kdo kej rovart po osebnih predmetih (brez lastnikove vednosti in dovoljenja), kot drugo pa, kaj naj jst s temi fotkami drugega, kot da jih izbrišem (ne vem čemu jih pol sploh delat). Sicer bi se lahko o tem razpisal na dolgo in široko.. ma pustmo stat.  Pob je še mlad, pa se more še kej nučit. Sam se bojim, da me ni razumel.. mogoče čez par let, mogoče nikoli…

  • Share/Bookmark5 komentarjev
Komentiraj

Darja

Pismo mu! Če kdo mojega takne (fotoaparat, da ne bo pomote), bi resno razmislila, kateri del telesa bi mu ( ne preveč nežno) ošlatala… Moj gre samo v posvečene roke. Beri: redki izbranci. :)

avtor: Darja 19.11.2007 @ 20:47

heeej jure! kako si kaj? :) pa kaj se nisi pofočkal prej..prov kul blog maš. i like your photography!

avtor: ciril 19.11.2007 @ 23:35

točno to se je meni zgodilo pred dvemi leti: je prijateljica vzela MOJ fotoaparat in kr začela slikat naokol. Jst sm se sam popokala domov brez besed, čist šokirana, češ kako si drzne?! MOJGA fotoaparata ne dam v druge roke niti za fotke pogledat, kaj šele za slikat.Prejšnega sem posodila eni osebi za čez vikend in ji je po prvi narejeni fotki crknu. Je že vedu da je v tujih rokah :D. Sem tok navezana nanj, on pa name haha.

avtor: Aphrodite 20.11.2007 @ 04:37

Jurko,sej smo takoj razcistl:P V tistem trenutku je to mal drgac zgledal.. pa vseen se enkrat.. opravicilo iz srca:)

avtor: Jaka 20.11.2007 @ 22:28

Jurko

Hej junior.. ku sm reku.. gre bolj za to da zgodbo povem, kot kej druzga. Sva že spucala to.. :)

avtor: Jurko 20.11.2007 @ 23:43Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(obvezno)

(obvezno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !